Επιδόματα: Ο φερετζές της πτώχευσης

Θανατηφόρο τροχαίο στη Φωκίδα – Νεκρός ένας 38χρονος (φώτο)

Θανατηφόρο τροχαίο στη Φωκίδα – Νεκρός ένας 38χρονος (φώτο)

Ένας 38χρονος άνδρας, έχασε τη ζωή του έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (28/07) στην Εθνική Οδό Ιτέας – Ναυπάκτου λίγο μετά τους Αγίους Πάντες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ τοπικών Μέσων, επιβατικό ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος, κάτοικος Άμφισσας, συγκρούστηκε με φορτηγό αυτοκίνητο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο 38χρονος να χάσει τη ζωή του, να τραυματιστεί σοβαρά και ο συνοδηγός του ενώ πιο ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός του φορτηγού. Τα ακριβή αίτια του τροχαίου ερευνά το ΑΤ Ευπαλίου.


Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.