ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Κωλοτούμπα» της κυβέρνησης για τον λογαριασμό που έστειλαν στην οικογένεια του βοσκού των Ιμίων

«Κωλοτούμπα» της κυβέρνησης για τον λογαριασμό που έστειλαν στην οικογένεια του βοσκού των Ιμίων

Χαμό προκάλεσε η χθεσινή είδηση ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο ζητά από τους κληρονόμους του πατριώτη βοσκού των Ιμίων Αντώνη Βεζυρόπουλου, ο οποίος απεβίωσε, και από τον Δήμο Καλύμνου να επιστρέψουν την ενίσχυση που του δινόταν για τα καύσιμα που χρειαζόταν.

Κατόπιν εορτής ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας προσπάθησε να «τα μαζέψει» και δήλωσε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει επιβάρυνση στους κληρονόμους του ή στον δήμο.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος καυτηρίασε τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο κ. Πέτσας σημείωσε: «Αντιλαμβάνομαι ότι έχουμε μια απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Φυσικά, κανένας λόγος για σχολιασμό από μέρους μας της αποφάσεως του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Από εκεί και πέρα, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα επανεξεταστεί η νομική βάση που παρουσίασε ο Δήμος Καλύμνου, προκειμένου να βρεθεί ο καλύτερος δυνατός νομικός χειρισμός, και φυσικά εμείς θα αποτίουμε τιμή σε τέτοιους ανθρώπους και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να υπάρξει επιβάρυνση στους κληρονόμους του ή στον δήμο, γι’αυτή την ενέργεια».

Τώρα το θυμήθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και μετά τις αντιδράσεις αποφάσισε να… ενδιαφερθεί για το θέμα, πράττοντας το αυτονόητο και αποκαθιστώντας την αδικία. Την οργή και την απορία της για το συμβάν εξέφρασε με ανακοίνωσή της και η Ελληνική Λύση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.