ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δυστύχημα σε ορυχείο στην Κίνα – Ένας νεκρός και 19 ανθρακωρύχοι εγκλωβισμένοι

Δυστύχημα σε ορυχείο στην Κίνα – Ένας νεκρός και 19 ανθρακωρύχοι εγκλωβισμένοι

Ένα σοβαρό δυστύχημα έλαβε χώρα σε ένα ανθρακωρυχείο στην Κίνα, όταν μετά την κατάρρευση ένας ανθρακωρύχος έχασε την ζωή του και άλλοι 19 εγκλωβίστηκαν.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 12.00 (07.00 ώρα Ελλάδας) στον αυτόνομο νομό του Θιβέτ Χαϊμπέι, στην επαρχία Τσινχάι (βορειοδυτική Κίνα), έγινε γνωστό από το επαρχιακό Γραφείο Διαχείρισης Εκτάκτων Καταστάσεων.

Δύο εργάτες, ο ένας εκ των οποίων πέθανε, βγήκαν από το ορυχείο, που βρίσκεται στην περιοχή Ρεσούι, εξήγησε το Γραφείο. Διασώστες και πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο του δυστυχήματος.

Οι αρχές δεν έχουν δώσει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση των ανθρώπων που παραμένουν εγκλωβισμένοι κάτω από το έδαφος, ούτε διευκρίνισαν σε τι βάθος ενδέχεται να βρίσκονται.

Σύμφωνα με το Γραφείο Διαχείρισης Εκτάκτων Καταστάσεων, στο ορυχείο σημειώθηκε «κατάρρευση ενός στρώματος λάσπης». Το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CCTV επανέλαβε αυτόν τον όρο, μιλώντας παράλληλα για τη «διείσδυση νερού», ενώ το πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα κάνει λόγο για μια «πλημμύρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.