ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: 18χρονη δέχθηκε επίθεση με χημικό υγρό ενώ περπατούσε – Χειροπέδες σε 56χρονο

Κρήτη: 18χρονη δέχθηκε επίθεση με χημικό υγρό ενώ περπατούσε – Χειροπέδες σε 56χρονο

Σάλο έχει προκαλέσει η επίθεση με χημικό υγρό που δέχθηκε μία 18χρονη σε δρόμο της Κρήτης και πιο συγκριμένα στην Κίσαμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 18χρονη περπατούσε στην περιοχή του Μαύρου Μώλου επιστρέφοντας σπίτι της, όταν ξαφνικά ένας άγνωστος άντρας την πλησίασε από πίσω και της έριξε στα μάτια ένα υγρό με αποτέλεσμα προσωρινά να χάσει την όρασή της.

Η κοπέλα άρχισε να ουρλιάζει από πόνο και τρόμο και ο άγνωστος ετράπη σε φυγή.

Περίοικοι μετέφεραν την 18χρονη στο Κέντρο Υγείας Κισάμου και επειδή χρειαζόταν εξιδεικευμένη οφθαλμολογική εξέταση, διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων όπου έγιναν οι εξετάσεις και μια πρώτη θεραπευτική αντιμετώπιση.

Η κοπέλα εξακολουθεί να παρουσιάζει έντονο ερεθισμό στα μάτια και θα χρειαστεί ιατρική επανεξέταση, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου όπου περιέγραψε το τι συνέβη και υπέβαλλε μήνυση κατά αγνώστου.

Άμεσα στους αστυνομικούς του Α.Τ. Κισσάμου, σήμανε συναγερμός και ξεκίνησαν προσαγωγές ατόμων με στόχο να αναγνωριστεί ο άντρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι μεσήλικας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες το βράδυ της Πέμπτης, η κοπέλα αναγνώρισε έναν από τους προσαχθέντες ως εκείνον που την πλησίασε από πίσω και της έριξε το σπρέι στο πρόσωπο. Πρόκειται για έναν 56χρονο Έλληνα, ο οποίος άμεσα συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.