ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χαλκιδική: Αίσιο τέλος στην έρευνα για τον εντοπισμό ψαροντουφεκά

Χαλκιδική: Αίσιο τέλος στην έρευνα για τον εντοπισμό ψαροντουφεκά

Τέλος καλό, όλα καλά στην υπόθεση εξαφάνισης του 55χρονου ψαροντουφεκά, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Ο 55χρονος Σέρβος είχε πάει για ψαροντούφεκο το μεσημέρι της ίδιας μέρας και το βράδυ η σύζυγός του ενημέρωσε τις λιμενικές αρχές ότι δεν είχε επιστρέψει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες από δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος και ένα όχημα, καθώς και από ένα σκάφος και ένα πεζοπόρο τμήμα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – Βάση Ετοιμότητας Κασσάνδρας Χαλκιδικής. Το σκάφος της ΕΟΔ εντόπισε τον αλλοδαπό σε παραλία της περιοχής, καλά στην υγεία του. Για προληπτικούς λόγους παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.