ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Σουηδός ληστής ρήμαξε τα οχήματα στην Σκιάθο – Εντοπίστηκαν τα κλοπιμαία

Σουηδός ληστής ρήμαξε τα οχήματα στην Σκιάθο – Εντοπίστηκαν τα κλοπιμαία

Ένας 38χρονος από τη Σουηδία ο οποίος διαμένει στην Σκιάθο συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος όταν διαπιστώθηκε ότι «βούτηξε» και το μοτοποδήλατο μιας 53χρονης… συμπατριώτισσάς του!

Το κλεμμένο δίκυκλο βρέθηκε στην κατοχή του 38χρονου, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην 53χρονη Σουηδέζα. Όμως, από την προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι ο αλλοδαπός είχε κλέψει το προηγούμενο διάστημα και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο είχε βρεθεί και παραδοθεί στον ιδιοκτήτη του. Επιπλέον, εξιχνιάστηκε άλλη μια κλοπή μοτοσικλέτας από τον ίδιο, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά της. Ο 38χρονος Σουηδός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου κατηγορούμενος για κλοπές τροχοφόρων.

Ξήλωνε τις μπαταρίες από τρακτέρ προκαλώντας ζημιές

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τρεις γεωργικούς ελκυστήρες λεηλάτησε μέσα σε λίγη ώρα, το μεσημέρι της 19ης Ιουνίου, ένας Έλληνας σε αγροτική περιοχή της Καρδίτσας, σπάζοντας μάλιστα το τζάμι του ενός. Ο δράστης, που ξήλωσε ισάριθμες μπαταρίες από τα τρακτέρ, ταυτοποιήθηκε από την έρευνα της Ασφάλειας και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.