Κάτσε καλά, Θανούλη...

Μαγνησία: Χειροπέδες σε 68χρονο – Έριξε… κουτουλιά σε αστυνομικό μετά από καυγά με την πρώην σύζυγό του

Μαγνησία: Χειροπέδες σε 68χρονο – Έριξε… κουτουλιά σε αστυνομικό μετά από καυγά με την πρώην σύζυγό του

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 68χρονος άνδρας ο οποίος συνελήφθη στη Μαγνησία καθώς μετά από καυγά με την πρώην σύζυγό του, έριξε κεφαλιά σε αστυνομικό που εκλήθη για βοήθεια.

Ο δράστης συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, όταν η 61χρονη πρώην σύζυγός του κάλεσε την αστυνομία για παραβίαση δικαστικής απόφασης – δεν έχει διευκρινιστεί το περιεχόμενο της απόφασης.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και τότε ο 68χρονος κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος τους, αντιστάθηκε της σύλληψης και χτύπησε τον έναν με κουτουλιά, προκαλώντας του εκδορές.

Είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της απειλής, εξύβρισης, πρόκλησης σωματικών βλαβών και απείθειας, ενώ ο 68χρονος υπέβαλε μήνυση κατά της 61χρονης, η οποία συνελήφθη.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.