
Δεν θα δώσει σήμερα, Πέμπτη, το «παρών» στο δικαστήριο η 36χρονη Έφη, η οποία κατηγορείται για την την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.
Το δικαστήριο ενημερώθηκε σχετικά με έγγραφο από τις φυλακές, ενώ την απουσία της Έφης, η οποία ήταν παρούσα στις δύο προηγούμενες συνεδριάσεις, επιβεβαίωσε και ο συνήγορος της.
Αντίθετα, λίγο πριν από τις 09:00, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που έχει δηλώσει ότι θα παρευρεθεί σε όλες τις συνεδριάσεις, έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών.
Η δίκη για την εις βάρος της επίθεση με βιτριόλι τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα θα συνεχιστεί έτσι με τις καταθέσεις των υπόλοιπων μαρτύρων, ανάμεσα στους οποίους είναι η ψυχολόγος της και η Αννίτα Ναθαναήλ.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.