
Με προστατευτικά καλύμματα στα παράθυρα προετοιμάζεται για τις αυριανές κινητοποιήσεις στην Αθήνα κατάστημα με πολυτελή αξεσουάρ και είδη ένδυσης, στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου, στο Κολωνάκι.
Οι υπεύθυνοι του καταστήματος έχουν καλύψει τις βιτρίνες και τα παράθυρα, αφήνοντας ελεύθερη μόνο την κεντρική είσοδο.
Η κίνηση αυτή αποσκοπεί στην προστασία της επιχείρησης από ενδεχόμενες φθορές κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων.
Δείτε φωτογραφία: 
Η εικόνα των προφυλάξεων στην καρδιά της πρωτεύουσας συνδέεται με την ανησυχία που έχει προκαλέσει στους επαγγελματίες το πρόσφατο κύμα επεισοδίων στη Γαλλία.
Οι μαζικές διαδηλώσεις σε γαλλικές πόλεις συνοδεύτηκαν από εκτεταμένες καταστροφές και λεηλασίες καταστημάτων, προκαλώντας προβληματισμό και φόβους για ανάλογα περιστατικά στην Αθήνα.
Μπροστά στις αυριανές (21/10) κινητοποιήσεις, ορισμένοι καταστηματάρχες λαμβάνουν προληπτικά μέτρα, επιδιώκοντας να περιορίσουν τον κίνδυνο ζημιών στις επιχειρήσεις τους.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.