ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Φυλακές Ναυπλίου: Επίθεση κατά του Ρουμάνου που σκότωσε την σύντροφό του

Φυλακές Ναυπλίου: Επίθεση κατά του Ρουμάνου που σκότωσε την σύντροφό του

Ο Ρουμάνος που σκότωσε και τσιμέντωσε την σύντροφό του στην Κυπαρισσία δέχθηκε επίθεση στις φυλακές Ναυπλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση έγινε σε βάρος του Ρουμάνου από Αλβανό συγκρατούμενό του. Μετά την επίθεση, ο Ρουμάνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπίστώθηκε πως δεν έφερε σοβαρό τραύμα. Στη συνέχεια επέστρεψε στις φυλακές, αλλάζοντας κελί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρουμάνος είχε σκοτώσει τη 42χρονη σύντροφό του. Στην πορεία, εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον εντοπισμό του πρώην συντρόφου και ομοεθνή της γυναίκας, μητέρας τριών παιδιών.

Δείγματα από τη σορό της αυτοποιήθηκαν με γενετικό υλικό που έδωσε ο γιος της.

Η Μόνικα συζούσε δύο χρόνια με τον πρώην σύντροφό της ενώ διέμενε στην Κυπαρισσία, όπου βρέθηκε νεκρή, επί δύο δεκαετίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 42χρονη εξαφανίσθηκε μυστηριωδώς κι αφού δεν είχε δώσει σημεία ζωής, κινητοποιήθηκαν συγγενείς της που δήλωσαν και επίσημα την εξαφάνιση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.