Τζούλιο Φιλίππο Ντ΄Ερρίκο: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης με κάλεσε στο δωμάτιό του»

Τζούλιο Φιλίππο Ντ΄Ερρίκο: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης με κάλεσε στο δωμάτιό του»

Ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ΄Ερρίκο έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «8 Λέξεις» και μέσα από τις δηλώσεις του προχώρησε αποκαλύψεις για την εποχή που συνεργαζόταν με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Δεν ήταν δάσκαλός μου. Τον είχα σκηνοθέτη στην πρώτη μου επαγγελματική παράσταση στην Κύπρο. Δεν μίλησα πέρσι, γιατί δεν παρενοχλήθηκα σεξουαλικά. Υπήρχε αυτό το έντονο φλερτ στην πρόβα, συνεχώς με πείραζε. Ευτυχώς δεν με επηρέασε τόσο πολύ. Όταν βρίσκομαι με άλλους ηθοποιούς και μιλάμε για την τότε εποχή, μου λένε ότι το αντιμετώπισα πολύ σωστά. Γελούσα, δεν απαντούσα», ανέφερε ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ΄Ερρίκο.

Δείτε τις δηλώσεις του Τζούλιο Φιλίππο Ντ΄Ερρίκο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μου έλεγε η μητέρα μου να πάω να τον βρω στην Αθήνα, αλλά εγώ ένιωθα πως κάτι πήγαινε λάθος. Δεν ήθελα να συναναστραφώ περισσότερο. Μιλήσαμε, αλλά μέχρι εκεί. Το φλερτ συνέβαινε και εκτός. Και το έκανε και σε κάποιους άλλους. Χώρια, μας κάλεσε εμένα και άλλους δύο στο δωμάτιό του, μετά από μία πρόβα. Ανέβηκα, γιατί όταν είσαι και πιο μικρός, δεν μπορείς να πεις όχι. Δεν έγινε τίποτα ευτυχώς. Δεν ήταν φυσιολογικό. Ένιωσα περίεργα και έτσι έφυγα», υποστήριξε, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «ΟPEN Weekend».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.