ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δεν αφήνουν μαγαζί να «ζήσει» – Λουκέτο και πρόστιμο σε κατάστημα που έκανε εγκαίνια ο Snik

Δεν αφήνουν μαγαζί να «ζήσει» – Λουκέτο και πρόστιμο σε κατάστημα που έκανε εγκαίνια ο Snik

Η κυβέρνηση από την μία έδωσε απεριόριστες “ελευθερίες” στους πολίτες, που μπορούν να πηγαίνουν πλέον και σε κέντρα διασκέδασης, ενώ από την άλλη βάζει “λουκέτα” σε καταστήματα που δεν πρόλαβαν να μείνουν ανοιχτά ούτε ένα 24ωρο.

Πιο συγκεκριμένα ο ράπερ Snik εκλήθη από κατάστημα στο κέντρο του Βόλου για τα εγκαίνια, όμως η Αστυνομία έδειξε άλλη διάθεση και διέλυσε το όμορφο event και προχώρησε σε συλλήψεις, πρόστιμα και λουκέτο για το μαγαζί.

Περίπου στις 22:30 βρέθηκε για έλεγχο στο εν λόγω κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος η Αστυνομία. Ως αποτέλεσμα των ελέγχων έγιναν δύο συλλήψεις, του ιδιοκτήτη και του υπεύθυνου. Αντίστοιχα σε βάρος του ιδιοκτήτη επεβλήθη πρόστιμο 2.000 ευρώ ενώ στο καφέ έπεσε «λουκέτο» για διάστημα επτά ημερών.

Δείτε την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Βραδινές ώρες της 15/10/2021 (22:30 ώρα), στο Βόλο Μαγνησίας, από Αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, στα πλαίσια ελέγχων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί 42 και 54 ετών, καθότι κατελήφθησαν ως προσωρινά υπεύθυνος και ως ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕ» αντίστοιχα και με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του, να έχουν οργανώσει εκδήλωση (εγκαίνια), την οποία είχαν πρωτίστως διαφημίσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχοντας καλεσμένο καλλιτέχνη-τραγουδιστή, χωρίς ωστόσο να έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης της διάδοσης του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα τη συγκέντρωση άνω των πεντακοσίων (500) όρθιων ατόμων στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, μη τηρώντας οποιαδήποτε μεταξύ τους απόσταση, ευρισκόμενοι ο ένας δίπλα στον άλλο και δημιουργώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στην ουσία συνωστισμό μεταξύ τους, κατά παράβαση της νομοθεσίας για την πρόληψη των ασθενειών. Σε βάρος του 54χρονου ιδιοκτήτη, επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των (2.000) Ευρώ καθώς επίσης και η αναστολή λειτουργίας του ως άνω καταστήματος για επτά (7) ημερολογιακές ημέρες. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ Βόλου».

Η ανακοίνωση του καταστήματος: «Σας ευχαριστούμε»

Το Σάββατο το μεσημέρι το καφέ με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε για το περιστατικό ευχαριστώντας παράλληλα όσους βρέθηκαν στο σημείο για τα εγκαίνια. Όπως λέει με ανάρτηση στο Facebook, έγινε προσπάθεια να τηρηθούν τα μέτρα ενάντια στον κορωνοϊό ωστόσο ο κόσμος ήταν περισσότερος από το αναμενόμενο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δυστυχώς οι αρχές δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση της εκδήλωσης και ανέστειλαν τη λειτουργία του καταστήματος για 7 ημερολογιακές ημέρες λόγω συνωστισμού! Είμαστε χαρούμενοι να σας εξυπηρετήσουμε το επόμενο Σάββατο!», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.