
Δεν πείστηκε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ότι μια 45χρονη γυναίκα και ο 23χρονος γιος της άσκησαν σωματική βία στον 52χρονο πατέρα και σύζυγο της οικογένειας, αθωώνοντας τους πρώτους έπειτα από μήνυση που έκανε ο δεύτερος.
Ο άνδρας από τον Αλμυρό Βόλου είχε κάνει μήνυση κατά της γυναίκας και του γιου του, ισχυριζόμενος ότι η σύζυγός του του είχε ρίξει σφαλιάρα, προκαλώντας του οίδημα στο μάτι.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μάνας και του γιου, ο 52χρονος «σκηνοθέτησε» τον ξυλοδαρμό εκμεταλλευόμενος ένα παθολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το αριστερό του μάτι, καθώς παθαίνει οιδήματα λόγω του ζάχαρου από το οποίο πάσχει.
Ο συνήγορος υπεράσπισης επισήμανε ότι ο άνδρας κατέθεσε άλλα πράγματα από αυτά που είχε υποστηρίξει αρχικά στη μήνυση.
Μητέρα και γιος αρνήθηκαν ότι του επιτέθηκαν, τον απείλησαν και τον έβρισαν, λέγοντας ότι ο ίδιος άρχισε να φωνάζει, να απειλεί και να τους επιτίθεται, διότι ο 23χρονος φοιτητής ζήτησε να αγοράσει πράγματα αξίας 40 ευρώ, με τον πατέρα του να αρνείται να του τα δώσει.
Ο εισαγγελέας έδρας πρότεινε την αθώωση των κατηγορουμένων λόγω αμφιβολιών, διότι η περιγραφή των καταγγελιών στη μήνυση απείχαν πολύ από την κατάθεση του μηνυτή και τελικά το Δικαστήριο αθώωσε τους δύο κατηγορούμενους.
Η 45χρονη γυναίκα και ο γιος της προχώρησαν σε αντιμήνυση κατά του 52χρονου για ψευδή καταμήνυση και πρόκληση σωματικής βλάβης κατά του νεαρού, τον οποίο έπιασε από τον λαιμό, όταν μπήκε στη μέση για να προστατέψει τη μητέρα του.
Μάλιστα, ο άνδρας φέρεται να κρυβόταν εδώ και πάνω από δύο ημέρες για να μην τον εντοπίσει και τον συλλάβει η Αστυνομία.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.