ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αίγιο: Ρομά επιτέθηκαν σε γυναίκα – Την χτύπησαν και την λήστεψαν

Αίγιο: Ρομά επιτέθηκαν σε γυναίκα – Την χτύπησαν και την λήστεψαν

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό τριών Ρομά που σε μία νεαρή γυναίκα που κινείτο με το αυτοκίνητο της στην περιοχή Χατζή στο Αίγιο.

Οι τρεις δράστες που φορούσαν κουκούλες full face, πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά στο αυτοκίνητο της 27χρονης κοπέλας κλείνοντάς της τον δρόμο και υποχρεώνοντάς τη να σταματήσει. Ο ένας στάθηκε ακριβώς μπροστά της σημαδεύοντάς την με όπλο, ενώ ο δεύτερος πλησίασε στο παράθυρο του οδηγού και της ζήτησε χρήματα κραδαίνοντας ένα μαχαίρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τρομοκρατημένη γυναίκα έσκυψε για να πιάσει το πορτοφόλι της, αλλά ο κακοποιός άρχισε να την χτυπά άγρια στο κεφάλι και το σώμα, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της! Τελικά, οι ληστές άρπαξαν 400 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή με ένα μαύρο αυτοκίνητο το οποίο αναγνωρίστηκε από τους αστυνομικούς ως όχημα που χρησιμοποιούν παλιοί τους γνώριμοι από άλλες επιθέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.