Ας μας λυπηθεί ο Θεάνθρωπος...

Πάτρα: Άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε καφετέρια τα ξημερώματα

Στο σημείο έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής

Πάτρα: Άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε καφετέρια τα ξημερώματα

Άγνωστοι έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους έριξαν εύφλεκτο υλικό (πιθανότατα βενζίνη) τα ξημερώματα και έβαλαν φωτιά στους εξωτερικούς χώρους του καφέ στην Πάτρα που βρίσκεται στην πλατεία Παπανδρέου.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα tempo24 ευτυχώς η πυρκαγιά δεν επεκτάθηκε, ώστε να κινδυνέψουν άτομα που διέμεναν στο σπίτι ακριβώς πάνω από την καφετέρια που υπέστη σοβαρές ζημιές.

Στο σημείο έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής και άνδρες της περιόρισαν αμέσως τις φλόγες που «έγλειψαν» το κτίριο.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.