Δεν «ξεκολλά» με τίποτα από την καρέκλα του πρωθυπουργού των Σκοπίων ο Ζ.Ζάεφ αν και το κόμμα του (Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα) ηττήθηκε στις δημοτικές εκλογές στις 31 Οκτωβρίου και έχει χάσει την δεδηλωμένη.

Ο Ζ.Ζάεφ αναβάλλει επ΄αόριστον τις παραιτήσεις του από την πρωθυπουργία της χώρας και της ηγεσίας του κόμματός του και πλέον θα έχει να αντιμετωπίσει την Πέμπτη στις 11 Νοεμβρίου την πρόταση μομφής του VMRO.

Η απόφαση αυτή ελήφθη κατά την αποψινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, «λόγω της δύσκολης και περίπλοκης πολιτικής κατάστασης στη χώρα», όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του κόμματος του Ζάεφ.

Ο Ζόραν Ζάεφ, μετά τη βαριά ήττα του κόμματός του στις δημοτικές εκλογές στις 31 Οκτωβρίου παραιτήθηκε από πρωθυπουργός της χώρας και αρχηγός του κόμματός του, αλλά η αμερικανική πρεσβεία τον κρατά στην θέση του (είχε συναντήσεις με Αμερικανούς αξιωματούχους).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης κατέθεσαν χθες πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης του Ζόραν Ζάεφ, η οποία θα εξεταστεί από τη Βουλή, σε συνεδρίαση του Σώματος την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου.