ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αδιανόητα πράγματα: Συζητούν αναβάθμιση 9 ελικοπτέρων AH-64DHA στην τιμή της αναβάθμισης 38 F-16 Block 50!

Αδιανόητα πράγματα: Συζητούν αναβάθμιση 9 ελικοπτέρων AH-64DHA  στην τιμή της αναβάθμισης 38 F-16 Block 50!

Περίεργα πράγματα έχουν αρχίσει και συμβαίνουν στα εξοπλιστικά προγράμματα: Το κόστος αναβάθμισης ενός AH-64DHA στην έκδοση “–Ε” έφτασε τα… 50 εκατ. δολ. η μονάδα!

Και η κυβέρνηση το συζητά ακόμα στα σοβαρά όταν λέει ότι «έχει οικονομική στενότητα» και δεν περνά το πρόγραμμα αναβάθμισης των 38 F-16C/D Block 50 που δεν θα υπερβεί τα 13 εκατομμύρια δολάρια ανά μονάδα περιλαμβάνοντας και δομική αναβάθμιση!

Να υπενθυμίσουμε ότι ο εκσυγχρονισμός ανά μονάδα για τα παλιά Mirage 2000EG σε επίπεδο ανώτερο του -5Mk.2, κοστολογήθηκε σε 43 εκατ. δολάρια ανά μονάδα περίπου!

Με αυτά τα χρήματα επομένως μπορούμε κάλλιστα να εκσυγχρονίσουμε και τα 32 F-16 Block 30 (με το κόστος εκσυγχρονισμού ενός AH-64DHA, καλύπτουμε τέσσερα Block 30!) και να έχουμε μια πανίσχυρη Πολεμική Αεροπορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και ποιος ο λόγος να εκσυγχρονιστούν τα σχετικά καινούρια (15 χρόνια υπηρεσίας) AH-64DHA, όταν από τα 70 ελικόπτερα επιθετικής αναγνώρισης OH-58 Kiοwa που παραλάβαμε δεν πετούν πάνω από 10;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.