
Στους εννέα ανέβηκε ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους εν μέσω πανικού και ποδοπατημάτων που σημειώθηκε στο μουσικό φεστιβάλ Astroworld στο Τέξας, μετά τον θάνατο μιας 22χρονης φοιτήτριας αργά χθες βράδυ.
Η Μπάρτι Σαχάνι, 22 ετών, πέθανε από «φρικτά τραύματα» που υπέστη στη συναυλία ραπ, μετέδωσε το Reuters.
Η φοιτήτρια του Πανεπιστημίου A&M του Τέξας νοσηλευόταν και βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη, δήλωσε σήμερα ο Τζέιμς Λάσιτερ, δικηγόρος της οικογένειας.
Το μουσικό φεστιβάλ Astroworld στο Χιούστον που ξεκινούσε την περασμένη Παρασκευή εξελίχθηκε σε τραγωδία καθώς θεατές ποδοπατήθηκαν κατά την εναρκτήρια συναυλία του ράπερ Τράβις Σκοτ.
Ο τελευταίος, καθώς και ακόμη ένας ράπερ, έχουν μηνυθεί για το ρόλο τους στην «παρακίνηση του πλήθους» που είχε ως αποτέλεσμα τα παραπάνω, σύμφωνα με ΜΜΕ.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.