ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ηγετική εμφάνιση του EFA GROUP στην έκθεση αμυντικού υλικού EDEX 2021 – Δυναμικό παρών από την ΕΕΛΕΑΑ

Ηγετική εμφάνιση του EFA GROUP στην έκθεση αμυντικού υλικού EDEX 2021 – Δυναμικό παρών από την ΕΕΛΕΑΑ

Την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε το EFA Group (Theon Sensors, SCYTALYS) στην διεθνή έκθεση αμυντικού υλικού EDEX 2021 (Egypt Defense Expo) που διεξάγεται στο Κάιρο, με τον αέρα του Έλληνα «πρωταθλητή» εξαγωγών αμυντικού υλικού.

Δυναμική παρουσία πραγματοποίησε και η ΕΕΛΕΑΑ (Ένωση Ελληνικών Εταιριών Αεροδιαστημικής, Άμυνας & Ασφάλειας), η οποία υπό την προεδρία το Ν.Παπάτσα έχει δώσει μεγάλο βάρος στις εξαγωγές των ελληνικών εταιρειών ενισχύοντας γενικότερα την εξωστρέφεια της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας.

H έκθεση διεξάγεται από τις 29 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2021 και διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Προέδρου της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου και Aνώτατου Διοικητή των Αιγυπτιακών Ενόπλων Δυνάμεων, κ. Abdel Fatah El Sisi και συμμετέχουν αντιπροσωπείες από 42 χώρες.

Από την πολιτική ηγεσία της χώρας της έκθεση επισκέφτηκαν ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Ν.Χαρδαλιάς και ο Γενικός Διευθυντής της ΓΔΑΕΕ, αντιναύαρχος (ε.α.) κ. Αριστείδης Αλεξόπουλος, οι οποίοι παρέστησαν στην τελετή των εγκαινίων, επισκέφθηκαν τα περίπτερα και πραγματοποίησαν επίσημες επαφές με ομολόγους τους ξένων χωρών.

Η Ελλάδα δίνει επίσης το «παρών» με τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ) αλλά και την εταιρεία SAS Technology.

Η EDEX αποτελεί διεθνή έκθεση υψηλού ενδιαφέροντος, όπου επιδεικνύονται όλες οι τελευταίας τεχνολογίας εξελίξεις στους τομείς της ασφάλειας και άμυνας ξηράς, θάλασσας και αέρος, καθώς και για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, του οργανωμένου εγκλήματος, του λαθρεμπορίου και του ελέγχου των συνόρων.

Επίσκεψη κου Χαρδαλιά και κου Αλεξόπουλου στα περίπτερα των ελληνικών εταιρειών

Τα ΕΑΣ στην EDEX 2021 με την εκπρόσωπο της ΕΕΛΕΑΑ κα Λένα Τσιτσάρα

Από τα περίπτερα ΤΗΕΟΝ SENSORS και SCYTALYS στην EDEX 2021

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συμμετοχή της SAS Technology στην EDEX 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.