Έγκλημα στη Λακωνία: Τι ισχυρίζεται ο δράστης

«Είχε συνάψει εξωσυζυγική σχέση», είπε στους αστυνομικούς ο 40χρονος

Έγκλημα στη Λακωνία: Τι ισχυρίζεται ο δράστης

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί αύριο Τετάρτη στις 11.00 το πρωί ο 40χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος έπνιξε τη σύζυγό του στο Βλαχιώτη Λακωνίας και μετά κάλεσε την αστυνομία για να ομολογήσει.

Αστυνομικές πηγές αποκάλυψαν στο iefimerida.gr, ότι ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας πίστευε πως είχε συνάψει εξωσυζυγική σχέση και αυτό ήταν, κατά πάσα πιθανότητα, ο λόγος για τον οποίο το ζευγάρι καυγάδισε με αποτέλεσμα η 36χρονη να αφήσει την τελευταία της πνοή από τα χέρια του συζύγου της.

«Με έβρισε, την έβρισα και εγώ και μετά της επιτέθηκα», φέρεται να έχει υποστηρίξει προανακριτικά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης δεν ήθελε να ορίσει δικό του δικηγόρο και ορίστηκε αυτεπάγγελτα.

«Δεν είχαν προβλήματα. Πήγαμε μαζί στο καφενείο. Ήταν όλα καλά», δήλωσε ο αδερφός της άτυχης γυναίκας στα τοπικά μέσα. «Τα παιδιά ήταν στο δωμάτιο και δεν κατάλαβαν πως ο πατέρας τους δολοφόνησε τη μητέρα τους», επισήμανε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον τα παιδιά του ζευγαριού διαμένουν με τον αδερφό του θύματος, ο οποίος θα αναλάβει να τα φροντίσει μέχρι να αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.