ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Πύργος: Απίστευτοι βανδαλισμοί σε Γυμνάσιο – Εικόνες καταστροφής μέσα από τις αίθουσες (βίντεο)

Καμένες κουρτίνες και εξοπλισμός, σπασμένα τζάμια και φθορές σε 10 αίθουσες άφησαν πίσω τους οι άγνωστοι που εισέβαλαν στο σχολείο

Πύργος: Απίστευτοι βανδαλισμοί σε Γυμνάσιο – Εικόνες καταστροφής μέσα από τις αίθουσες (βίντεο)

Αντιμέτωποι με απίστευτες εικόνες καταστροφής βρέθηκαν οι καθηγητές του 4ου Γυμνάσιου Πύργου, καθώς άγνωστοι έβαλαν φωτιά και προκάλεσαν σοβαρές ζημιές.

Καμένες κουρτίνες και εξοπλισμός, σπασμένα τζάμια και φθορές σε 10 αίθουσες είναι αυτό που αντίκρισαν σήμερα η διευθύντρια και οι καθηγητές του σχολείου.

Προς το παρόν δεν έχουν ταυτοποιηθεί οι υπεύθυνοι, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, υπεύθυνοι φαίνεται να είναι μαθητές του σχολείου, αλλά και εξωσχολικοί.

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας βρίσκονται ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιάννης Πλεμμένος, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας Γιώργος Φωτεινόπουλος και η διευθύντρια του σχολείου για να καταγγείλουν το γεγονός στις Αρχές.

Με δήλωσή του ο διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας Γιώργος Φωτεινόπουλος τοποθετήθηκε για τα θλιβερά γεγονότα στο 4ο γυμνάσιο Πύργου.

«Επισκέφτηκα το 4ο Γυμνάσιο Πύργου και συνάντησα μια εικόνα πολύ δύσκολη. Στο ένα μέρος η διευθύντρια και οι καθηγητές του σχολείου να κλαίνε και στο άλλο μέρος πολλοί βανδαλισμοί.

Μια έντονη μυρωδιά καμένου, σπασμένες πόρτες, σπασμένα τζάμια , σπασμένα ηλεκτρικά καμένες κουρτίνες, αναποδογυρισμένα θρανία, μια απίστευτη βιαιότητα. Θέλω να απευθυνθώ σε αυτούς τους μαθητές που έκαναν τους βανδαλισμούς και ειδικά στους γονείς τους και να τους πω ότι καταστρέφοντας το σχολείο τους είναι σαν να καταστρέφουν το σπίτι τους, είναι σαν να βάζουν φωτιά στο μέλλον τους.

Θέλω να τους παρακαλέσω να σκεφτούν τη καταστροφή που έκαναν να προβληματιστούν και να μετανιώσουν. Προχωρήσαμε σε όλους τους νόμιμους τρόπους για να βρεθούν ποιοι τα έκαναν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον κ. Φωτεινόπουλο, ξεκίνησε ο προγραμματισμός όλων των επιδιορθώσεων των ζημιών για να γίνει λειτουργικό και πάλι το σχολείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.