Χαλάνδρι: Σπάει τη σιωπή του ο 68χρονος οφθαλμίατρος για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε

Αναρρώνει στο σπίτι του και πρόκειται να κάνει ακόμη μια επέμβαση

Χαλάνδρι: Σπάει τη σιωπή του ο 68χρονος οφθαλμίατρος για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε

Για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε μετά την επίθεση που δέχθηκε από την πρώην σύντροφο του μίλησε ο 68χρονος οφθαλμίατρος.

Ο οφθαλμίατρος είπε πως αναρρώνει στο σπίτι του και πρόκειται να κάνει ακόμη μια επέμβαση τις επόμενες ημέρες.

Στο απόσπασμα της αποκλειστικής συνέντευξης που προβλήθηκε από την εκπομπή «Το Πρωινό», ο 68χρονος αναφέρεται μεταξύ άλλων, σε έναν πολύχρονο «εφιάλτη», όπως λέει που ζούσαν ο ίδιος και η οικογένεια του, για τις απειλές από την γυναίκα που τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε, αλλά και για το όπλο της επίθεσης, που αποκαλύπτει ότι το είχε δείξει στο παιδί τους εδώ και η χρόνια η προφυλακισμένη γυναίκα, λέγοντας της ότι με αυτό θα επιτεθεί στον πατέρα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη, ο γιατρός υποστηρίζει πως παρότι αναζήτησαν δικαστική και αστυνομική προστασία λόγω των απειλών που δεχόταν όλη η οικογένεια του και αυτή δεν παρασχέθηκε, ενώ μιλώντας για το παιδί λέει ότι ζει μαζί του καθώς η μητέρα του το είχε εγκαταλείψει και ότι αισθάνεται μεγάλη ασφάλεια στο οικογενειακό περιβάλλον του 68χρονου, που το έχει αγκαλιάσει με αγάπη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.