ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στον εισαγγελέα ο 56χρονος που σκότωσε με καραμπίνα την σύζυγό του στη Θεσσαλονίκη

O δράστης που διέμενε στα Τρίκαλα πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα με καραμπίνα, επειδή τον είχε εγκαταλείψει και μετέβη στη Θεσσαλονίκη

Στον εισαγγελέα  ο 56χρονος που σκότωσε με καραμπίνα την σύζυγό του στη Θεσσαλονίκη

Συγκλονιστική είναι η ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της 55χρονης στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης από το πρωί της Δευτέρας.

Τελικά ο άνθρωπος που της αφαίρεσε την ζωή είναι ο σύζυγός της και όχι η πεθερά της τελικά.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 56ρονος δράστης, ο οποίος θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών καλυμμένος με μακρύ πανωφόρι και κουκούλα, μπήκε σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο και με χρήση κυνηγετικής καραμπίνας, τραυμάτισε θανάσιμα την 55χρονη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Πρόκειται για πλήρη ανατροπή των δεδομένων, αφού δεν επιβεβαιώνονται αρχικές μαρτυρίες ότι ο δράστης ήταν γυναίκα κι ότι αυτή ήταν η πεθερά του θύματος, η οποία δεν είχε ωστόσο καμιά σχέση με το έγκλημα. O δράστης που διέμενε στα Τρίκαλα πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα με καραμπίνα, επειδή τον είχε εγκαταλείψει και μετέβη στη Θεσσαλονίκη.

Ο 56χρονος, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, εντοπίστηκε το μεσημέρι σε οικισμό στην περιοχή των Διαβατών, ενώ υπέδειξε, στους αστυνομικούς, σημείο στο Καλοχώρι όπου είχε κρύψει το όπλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα πρόκειται να αποχαιρετήσουν, στα Τρίκαλα, συγγενείς και φίλοι την 55χρονη, που έπεσε νεκρή από τα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της, στη Νέα Μάδυτο, ανατολικά της Θεσσαλονίκης. Δράστης και θύμα, ήταν μαζί για περισσότερα από 30χρόνια και είχαν αποκτήσει τρία παιδιά, δύο αγόρια και ένα κορίτσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.