
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή Έδεσσας, ο 33χρονος που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό 17χρονης, επειδή εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν.
Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αποφασίστηκε να του επιβληθούν οι εξής περιοριστικοί όροι:
Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα
Εμφάνιση μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής του
Απαγόρευση προσέγγισης της κοπέλας σε απόσταση 100 μέτρων
Απαγόρευση κάθε είδους επικοινωνίας μαζί της, είτε τηλεφωνική ή ηλεκτρονική.
Ο 33χρονος κατηγορούμενος έδωσε τη δική του θέση για το καταγγελλόμενο περιστατικό, αρνούμενος τις κατηγορίες που του αποδίδονται για αρπαγή ανήλικης, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.