Το Ιράν απέδειξε πολλά σε αυτόν τον πόλεμο...

Φυλακές Κορυδαλλού: Εντοπίστηκε «πακέτο» με κινητά τηλέφωνα και καλώδια usb

Φυλακές Κορυδαλλού: Εντοπίστηκε «πακέτο» με κινητά τηλέφωνα και καλώδια usb

Η απογευματινή έρευνα της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού εντοπίστηκε δέμα με κινητά τηλέφωνα κι άλλα αντικείμενα που προορίζονταν για κρατούμενους.

Πιο αναλυτικά, στο μεταλλικό πλέγμα της εξωτερικής περιμέτρου του καταστήματος κράτησης, εντοπίστηκε δέμα το οποίο περιείχε 7 κινητά τηλέφωνα, μπαταρία τηλεφώνου, 6 καλώδια USB, οθόνη κινητού τηλεφώνου και σωληνάριο κόλλα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Άμεσα ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και η τοπική αστυνομική Αρχή, που διενεργεί σχετική προανάκριση, ενώ το περιστατικό αξιολογείται και από πειθαρχικής πλευράς.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.