
Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν αργά το βράδυ της Τετάρτης (22/12) στην περιοχή του Γκύζη μεταξύ ομάδων ατόμων, που φαίνεται πως συνεπλάκησαν για οπαδικές διαφορές, σύμφωνα με το lawandorder.gr.
Μια παρέα ατόμων έφτασε στην πλατεία του Γκύζη και προκάλεσε τα επεισόδια.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύναμη της Αστυνομίας βρίσκεται σε επιφυλακή στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας προκειμένου να επέμβει εφόσον παραστεί ανάγκη και αφού λάβει τη σχετική εντολή του Κέντρου Επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ.
Την ίδια στιγμή πάντως, Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) δεν επιχειρούν στο σημείο, καθώς βρίσκονται σε μέτρα τάξης στο κέντρο της πόλης.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.