Συμβόλαιο θανάτου κι όχι «εκφοβιστική» η επίθεση στη Γλυφάδα σε βάρος 44χρονου επιχειρηματία

Το θύμα στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με άτομο που είχε κατηγορηθεί για δολοφονικές επιθέσεις αλλά και λαθρεμπόριο καυσίμων

Συμβόλαιο θανάτου κι όχι «εκφοβιστική» η επίθεση στη Γλυφάδα σε βάρος 44χρονου επιχειρηματία

Στοιχεία και πληροφορίες ότι η επίθεση εναντίον 44χρονου επιχειρηματία Ε.Θ. την περασμένη Παρασκευή στην Γλυφάδα δεν ήταν εκφοβιστική αλλά «συμβόλαιο θανάτου» έχουν πλέον στα χέρια τους τα τελευταία 24ωρα τα αρμόδια στελέχη της ΕΛΑΣ.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο λόγος που ο 44χρονος – δέχθηκε συνολικά πέντε σφαίρες από τους δράστες – τραυματίσθηκε σχετικά ελαφρά στο χέρι είναι γιατί το αυτοκίνητο του είχε φιμέ τζάμια και εμπόδιζε την ορατότητα των εκτελεστών, προχώρησε σε απότομες κινήσεις με το όχημα του, κι ακολούθως έπεσε στο κάθισμα του δίνοντας την παραπλανητική εικόνα ότι «είχε τραυματισθεί βαρύτατα».

Ο 44χρονος που ασχολείτο με το εμπόριο καυσίμων κι είχε τουλάχιστον 5-6 πρατήρια βενζίνης κυρίως στη δυτική Αττική, είχε παλιότερη συνεργασία με άλλον ιδιώτη που είχε κατηγορηθεί για δολοφονικές επιθέσεις και για λαθρεμπόριο καυσίμων, κι ο οποίος στις αρχές του 2018, μερικούς μήνες μετά την αποφυλάκιση του έπεσε νεκρός από σφαίρες αγνώστων.

Ο 44χρονος είχε αναμιχθεί σε διοικητικό σχήμα ποδοσφαιρικής ομάδας στην Πελοπόννησο. Σύμφωνα με πληροφορίες τα τελευταία χρόνια είχε δικαστικές διαμάχες με άλλους ιδιώτες που σχετίζονταν με τον προαναφερόμενο δολοφονηθέντα σχετικά με την ιδιοκτησία πρατηρίων καυσίμων. Η ΕΛ.ΑΣ επιχειρεί να προσδιορίσει τα κίνητρα των δολοφόνων. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ο 44χρονος που δέχθηκε την εγκληματική επίθεση φέρεται να δήλωσε άγνοια για τα κίνητρα, τους φυσικούς ή ηθικούς αυτουργούς .

Αν επιβεβαιωθούν πάντως αυτές οι εκτιμήσεις των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ για ενέδρα θανάτου στην Γλυφάδα θα επρόκειτο για το τρίτο «συμβόλαιο θανάτου» των τελευταίων ημερών μετά από την δολοφονία 33χρονου Αλβανού στην Νίκαια, 44χρονου πυγμάχου στο Γαλάτσι και η τελευταία στην Γλυφάδα που ευτυχώς ο επιχειρηματίας κατόρθωσε να επιβιώσει και να διαφύγει τον κίνδυνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κι αυτό σύμφωνα με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ αποτελεί σαφές δείγμα για την επανεκκίνηση των εκκαθαριστικών εγκληματικών επιθέσεων από το εγχώριο οργανωμένο έγκλημα ύστερα από το μπαράζ δολοφονιών την τελευταία τετραετία με 20 τουλάχιστον νεκρούς. Με τις συγκεκριμένες εγκληματικές ενέργειες να παρουσιάζουν εξαιρετικές δυσχέρειες στην διαλεύκανση τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.