ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κορωνοϊός: Άνδρας επιχείρησε να εμβολιαστεί για λογαριασμό άλλου

Συνελήφθη 29χρονος

Κορωνοϊός: Άνδρας επιχείρησε να εμβολιαστεί για λογαριασμό άλλου

Ακόμα ένα περιστατικό με μαϊμού εμβολιασμό καταγράφηκε, αυτή τη φορά στο εμβολιαστικό κέντρο της Αγίας Βαρβάρας στην οδό Δωδεκανήσου, όπου το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης άγνωστος επιχείρησε να εμβολιαστεί για λογαριασμό άλλου προσώπου.

Ο άγνωστος προσήλθε κανονικά σε ραντεβού για εμβολιασμό στο εμβολιαστικό κέντρο της Αγίας Βαρβάρας, ωστόσο, το προσωπικό που θα τον εμβολίαζε αντιλήφθηκε ότι ο άντρας που έχουν μπροστά τους δεν είναι ο κάτοχος της ταυτότητας που τους επέδειξε.

Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και τότε ο άγνωστος άρχισε να τρέχει καταφέρνοντας να διαφύγει από την οδό Δωδεκανήσου πεζός. Πίσω του, εντούτοις, άφησε την αστυνομική ταυτότητα που είχε επιδείξει. Στο σημείο έφτασαν άντρες της Άμεσης Δράσης στους οποίους το προσωπικό παρέδωσε την ταυτότητα. Λίγες ώρες μετά στο εμβολιαστικό κέντρο εμφανίστηκε ένας 29χρονος, στον οποίο ανήκε η ταυτότητα και ο οποίος συνελήφθη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ηθική αυτουργία σε απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το περιστατικό προκάλεσε ανησυχία στις Αρχές καθώς μόλις λίγο καιρό πριν στην ίδια περιοχή είχε συλληφθεί ένας άντρας, ο οποίος είχε πάρει 25 ευρώ για να εμβολιαστεί για λογαριασμό τρίτου προσώπου. Οι Αρχές θα ερευνήσουν και το ενδεχόμενο σύνδεσης των δύο περιστατικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.