Ηλικιωμένος «μπούκαρε» σε εμπορικό κέντρο με τη Ferrari του μέσα… από την τζαμαρία (βίντεο)

Αιτία της σφοδρής σύγκρουσης ήταν η μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο 82χρόνος

Ηλικιωμένος «μπούκαρε» σε εμπορικό κέντρο με τη Ferrari του μέσα… από την τζαμαρία (βίντεο)

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν οι περαστικοί και οι επισκέπτες εμπορικού κέντρου στην Ανδόρα, όταν ένας 82χρονος έχασε τον έλεγχο της Ferrari του και «μπούκαρε» σε βιτρίνα καταστήματος.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, αιτία της σφοδρής σύγκρουσης ήταν η μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο 82χρόνος, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο, να προσκρούσει σε οδόφραγμα, να ακολουθήσει μια ξέφρενη πορεία και μετέπειτα να καρφωθεί στην τζαμαρία του εμπορικού κέντρου. Ευτυχώς, πέραν των υλικών ζημιών, ο οδηγός, η συνοδηγός και ένας υπάλληλος του εμπορικού κέντρου γλίτωσαν με μικρά τραύματα.

Φυσικά, άγνωστο παραμένει αν η εικονιζόμενη Ferrari 512 TR (εφοδιάζεται με ατμοσφαιρικό μοτέρ 4,9 λίτρων ισχύος 422 ίππων) θα μπορέσει να επισκευαστεί επιτυχώς, λόγω της μεγάλης ζημιάς που έχει υποστεί μετά την ξέφρενη πορεία της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.