Μια κινηματογραφική καταδίωξη έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου στη Μαγούλα Ελευσίνας όταν ένα όχημα με επιβαίνοντες τέσσερα άτομα δεν σταμάτησε σε έλεγχο της αστυνομίας, αντίθετα ανέπτυξε ταχύτητα και εμβόλισε μοτοσικλέτα της ΔΙ.ΑΣ.

Ένας αστυνομικός διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Όπως μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός, η καταδίωξη ξεκίνησε στις 4 το μεσημέρι του Σαββάτου, στην περιοχή Προφήτης Ηλίας στη Μαγούλα Ελευσίνας. Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. έκαναν σήμα σε οδηγό ενός ασημί Skoda Octavia να σταματήσει.

Ο οδηγός δεν σταμάτησε στο σήμα αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ., και ανέπτυξε ταχύτητα. Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν και στην περιοχή Σκληρή, ο οδηγός ακινητοποίησε προσωρινά το όχημα. Όταν οι αστυνομικοί κατέβηκαν να τους ελέγξουν, ο οδηγός έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, παρέσυρε μια μοτοσικλέτα, και τραυμάτισε ελαφρά στο πόδι έναν αστυνομικό.

Η καταδίωξη έφτασε μέχρι τον Ασπρόπυργο και συγκεκριμένα σε περιοχή όπου βρίσκεται καταυλισμός, όπου οι αστυνομικοί έχασαν τα ίχνη τους.

Σύμφωνα με τηλεοπτικό σταθμό στο πορτμπαγκάζ εντοπίστε μια μαξιλαροθήκη γεμάτη με κλοπιμαία, όπως ρολόγια και κοσμήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, ενημερώθηκε και η Ασφάλεια Χαλανδρίου, καθώς νωρίτερα είχαν σημειωθεί δύο διαρρήξεις σε οικίες στην περιοχή, όμως οι ιδιοκτήτες των σπιτιών δεν αναγνώρισαν ως δικά τους τα χρυσαφικά και τα κοσμήματα.