Πού έχει κολλήσει ο «θόλος»; Στο ότι θα πάνε πολλοί φυλακή αν (όταν) αλλάξει η κυβέρνηση...

Επίθεση του υπεργολάβου της ΤΕΡΝΑ στον πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ Βάκη Τσιομπανίδη

Επίθεση του υπεργολάβου της ΤΕΡΝΑ στον πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ Βάκη Τσιομπανίδη

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Επίθεση από τον υπεργολάβο της ΤΕΡΝΑ δέχθηκε ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ, Βάκης Τσιομπανίδης κατά τη διάρκεια της μεταφοράς μηχανημάτων της εταιρίας στην Ορεστιάδα για να επεκτείνουν το ΚΥΤ-ΠΡΟΚΕΚΑ ώστε να δεχθεί περισσότερους λαθρομετανάστες πίσω από την πλάτη των Ελλήνων στρατιωτών.

Η διαδικασία υποβολή μήνυσης από τον Πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ κατά της εταιρείας και παντός υπευθύνου είναι σε εξέλιξη.

Δείτε την επίθεση ΕΔΩ

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.