Οι υποψίες του επιβεβαιώθηκαν

Οι υποψίες που τριβέλιζαν επί μήνες το μυαλό ενός Βρετανού επιβεβαιώθηκαν όταν η γυναίκα του ομολόγησε το έγκλημά της παραμιλώντας στον ύπνο της.

Ο Άντονι Φορτ «δεν είχε άλλη επιλογή», όπως δήλωσε στην εφημερίδα Liverpool Echo, από το να καταδώσει τη γυναίκα του στις Αρχές, όταν εκείνη ψέλλισε κάτι για χρήματα, ενώ κοιμόταν, γεγονός που τον ώθησε να ψάξει την τσάντα της και να βρει μια κλεμμένη χρεωστική κάρτα. Ο ηλικίας 61ετών άνδρας είχε υποπτευθεί ότι κάτι περίεργο συνέβαινε όταν είδε τη γυναίκα του να ξοδεύει πολλά χρήματα. «Αλλά όταν βρήκαν τη χρεωστική κάρτα στο πορτοφόλι της, επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες μου. Μου ράγισε την καρδιά. Αγαπούσα βαθιά τη Ρουθ, αλλά δεν μπορούσα να παραβλέψω αυτό που είχε κάνει. Ήταν τρομακτικό, ότι έκλεψε από ένα ευάλωτο άτομο κι ήμουν υποχρεωμένος να την καταγγείλω», είπε.

Ο Φορτ είχε ψυλλιαστεί από το 2018 ότι κάτι περίεργο συνέβαινε με τη γυναίκα του, όταν εκείνη του εκμυστηρεύθηκε ότι βγήκε για ψώνια με την τρόφιμο γηροκομείου που φρόντιζε κι ότι η ανήμπορη γυναίκα είχε 98.000 λίρες στον τραπεζικό της λογαριασμό. «Ο τρόπος που μου μίλησε μ’ έκανε να ανησυχήσω, αν και δεν είχα λόγο. Ήταν το ένστικτό μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακολούθησε ένα ταξίδι του ζευγαριού στο Μεξικό, όπου η 47χρονη Ρουθ ξόδευε πολλά χρήματα, αλλά ήταν το περιστατικό τον Δεκέμβριο του 2018 που επιβεβαίωσε τις υποψίες του. «Η Ρουθ μουρμούριζε για χρήματα στον ύπνο της κι όταν ξύπνησα είδα το πορτοφόλι στο πάτωμα με κάποια χαρτονομίσματα να έχουν πέσει έξω». Τότε εντόπισε την κλεμμένη χρεωστική κάρτα της τροφίμου του γηροκομείου. Όταν εκείνη ξύπνησε ακολούθησε καυγάς και στη συνέχεια ο άνδρας πήγε στην αστυνομία και την κατέδωσε. H 47χρονη ομολόγησε ότι είχε κλέψει κάπου 7.200 λίρες.