ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παραγγελία RWR για τα F/A-18F Super Hornet της Αυστραλίας

Παραγγελία RWR για τα F/A-18F Super Hornet της Αυστραλίας

Το υπουργείο άμυνας των ΗΠΑ υπέγραψε συμβόλαιο ύψους 24.367.656 δολαρίων με τη Raytheon Co. Electronics Systems για την κατασκευή και παράδοση στο Αμερικανικό Ναυτικό 24 δεκτών προειδοποίησης ραντάρ (RWR: Radar Warning Receivers) AN/APR-67(V)3.

Οι δέκτες θα εγκατασταθούν στα διθέσια μαχητικά F/A-18F Super Hornet της αεροπορίας της Αυστραλίας. Το σύστημα παρέχει ηχητικές και οπτικές προειδοποιήσεις στον χειριστή σε περίπτωση που το αεροσκάφος εντοπιστεί ή εγκλωβιστεί από συστήματα ραντάρ είτε αυτά είναι επίγεια, είτε φέρονται επί πλοίων, είτε είναι αερομεταφερόμενα. Βάσει του χρονοδιαγράμματος που περιγράφεται στο συμβόλαιο τα συστήματα θα πρέπει να έχουν παραδοθεί το αργότερο μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου του έτους 2010.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.