ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε σε τοίχο διαμερίσματος στο Μενίδι – Από θαύμα σώθηκε 14χρονο κοριτσάκι (βίντεο) (upd)

Αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε σε τοίχο διαμερίσματος στο Μενίδι – Από θαύμα σώθηκε 14χρονο κοριτσάκι (βίντεο) (upd)

Ένα νέο περιστατικό σημειώθηκε στο Μενίδι που φέρνει στον νου τη δολοφονία του 11χρονου Μάριου μέσα στο σχολείο του, από αδέσποτη σφαίρα.

Όλα συνέβησαν στις 17:30 το απόγευμα στην οδό Θεοφυλάκτου τη στιγμή που στο μπαλκόνι ενός σπιτιού βρισκόταν ένα 14χρονο κορίτσι. Όπως κατήγγειλαν οι γονείς του παιδιού μια σφαίρα καρφώθηκε στον τοίχο του μπαλκονιού σε μικρή απόσταση από το σημείο στο οποίο βρισκόταν η 14χρονη.

Μαζί με το κορίτσι την ώρα του παρολίγον ατυχήματος στο μπαλκόνι ήταν η γιαγιά και η θεία του που έντρομες είδαν την τρύπα στον τοίχο. Στο σπίτι βρίσκονταν και οι γονείς του κοριτσιού που ενημέρωσαν την αστυνομία.

Αν και στο σημείο βρέθηκε ισχυρή δύναμη της ΕΛ.ΑΣ. οι έρευνες δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα.

Τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στο Μενίδι κατήγγειλαν κάτοικοι της περιοχής με άλλους να λένε ότι δέχθηκαν καταιγισμό πυρών ενώ βρίσκονταν στο μπαλκόνι τους και άλλους να λένε ότι έχουν φτάσει στο σημείο να μαζεύουν τις σφαίρες σε βάζα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=0paY0PLBA0o

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.