ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Κινηματογραφική» καταδίωξη σε όλη τη βόρεια Ελλάδα για εισαγωγείς χασίς

«Κινηματογραφική» καταδίωξη σε όλη τη βόρεια Ελλάδα για εισαγωγείς χασίς

Σε τέσσερις νομούς της χώρας εκτυλίχθηκε το ανθρωποκυνηγητό που ξεκίνησε με την ανεύρεση ενός αυτοκινήτου φορτωμένου με χασίς, που εγκατέλειψαν οι μεταφορείς σε περιοχή της Φλώρινας, ώσπου να εντοπιστούν στα σύνορα μεταξύ του Κιλκίς και της Θεσσαλονίκης.

Όταν βρέθηκε το αυτοκίνητο στο εσωτερικό του οποίου υπήρχαν 35 συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 26 κιλών και 505 γραμμαρίων μέσα σε ταξιδιωτικούς σάκους, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Παιονίας ξεκίνησαν αναζητήσεις για τους τρεις μεταφορείς, οι οποίοι είχαν διαφύγει με άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο. Παράλληλα, ενημέρωσαν όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της βόρειας Ελλάδας, που ξεκίνησαν έρευνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι άνδρες της Ασφάλειας Κιλκίς ήταν αυτοί που κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα διαφυγής και να το εγκλωβίσουν σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης. Οι επιβάτες του, ένα ζευγάρι Αλβανών ηλικίας 38 και 45 χρόνων και ένας 27χρονος Έλληνας, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας ο οποίος τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ τα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν κατασχέθηκαν μαζί με τρία κινητά που είχαν μαζί τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.