ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του 7χρονου στη Βαρκελώνη – Τραγική φιγούρα ο πατέρας του (φωτό)

Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του 7χρονου στη Βαρκελώνη – Τραγική φιγούρα ο πατέρας του (φωτό)

Δεκατέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 100 τραυματίστηκαν στην τρομοκρατική επίθεση που έγινε στη Βαρκελώνη.

Ανάμεσα σε αυτούς ο 7χρονος Τζούλιαν Κάντμαν που βρέθηκε νεκρός.

Την είδηση μετέφερε στην οικογένεια ειδικός της ισπανικής αστυνομίας. Το παιδί είχε δηλωθεί ως αγνοούμενο από την Πέμπτη που συνέβη το τραγικό περιστατικό.Ο μικρός περπατούσε με τη μητέρα του σε έναν από τους πλέον διάσημους πεζόδρομους στον κόσμο. Τη Las Ramblas.

Ο πατέρας του Άντριου Κάντμαν,θεωρείται η τραγική φιγούρα της ιστορίας, ο οποίος πέταξε από το Σίδνεϊ στη Βαρκελώνη, πηγαίνοντας κατευθείαν από το αεροδρόμιο στο νεκροτομείο. Μετά από 22 ώρες αγωνίας μέσα στο αεροσκάφος, ο πατέρας κλήθηκε να αναγνωρίσει και επισήμως το άψυχο κορμάκι του γιου του, τον οποίο τόσο άδικα έχασε.

Η μητέρα του 7χρονου αγοριού νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σοβαρότατα τραύματα και στα δύο πόδια της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.