ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Εντείνονται οι βομβαρδισμοί κατά των Κούρδων από τον τουρκικό Στρατό στο Βόρειο Ιράκ

Εντείνονται οι βομβαρδισμοί κατά των Κούρδων από τον τουρκικό Στρατό στο Βόρειο Ιράκ

«Τρέχει» να σταματήσει την δημιουργία κουρδικού κράτους στα σύνορα της χώρας του, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς οι τουρκικές δυνάμεις και η αεροπορία βομβαρδίζουν θέσεις των Κούρδων του PKK στο Βόρειο Ιράκ.

Διεθνείς αναλυτές συνδέουν τη μεγάλη αυτή επιχείρηση με τις πρόσφατες οργισμένες αντιδράσεις και τις απειλές της τουρκικής ηγεσίας ενόψει του δημοψηφίσματος ανεξαρτησίας των Κούρδων στο Ιράκ.

Ο Ερντογάν έκανε λόγο για «συνέπειες», οι οποίες άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους, μετά την αποφασιστικότητα που εκδήλωσαν οι Κούρδοι για το δημοψήφισμα, παρά την απαγόρευση από το ιρακινό κοινοβούλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο εκπρόσωπος του τουρκικού στρατού επιβεβαίωσε τις επιχειρήσεις στο Βόρειο Ιράκ εναντίον των Κούρδων, τους οποίους χαρακτήρισε -για μία ακόμη φορά- «τρομοκράτες», στις περιοχές Ζαπ, Μέτινα και Αβασίν Μπασιγιάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.