ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

«Ντου» Ρουβίκωνα στο πρώην υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας στο Πασαλιμάνι

«Ντου» Ρουβίκωνα στο πρώην υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας στο Πασαλιμάνι

Mέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο κτίριο του πρώην υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, στο Πασαλιμάνι και πέταξαν φέιγ βολάν που έγραφαν: «το θαύμα της ελληνικής εμπορικής ναυτιλίας βρωμάει θάνατο» και «ο κλάδος της επιθεώρησης εμπορικών πλοίων είναι συνένοχος στο έγκλημα»

Εκεί στεγάζονται υπηρεσίες μεταξύ των οποίων και η Επιθεώρηση Εμπορικών Πλοίων, η οποία βρέθηκε στο στόχαστρο σχετικά με την υπόθεση του «Αγία Ζώνη ΙΙ».

Από τα συνολικά 30 άτομα που συμμετείχαν, 5-6 μέλη του Ρουβίκωνα ανέβηκαν στους ορόφους και πέταξαν φέιγ βολάν που έγραφαν: «το θαύμα της ελληνικής εμπορικής ναυτιλίας βρωμάει θάνατο» και «ο κλάδος της επιθεώρησης εμπορικών πλοίων είναι συνένοχος στο έγκλημα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με ανάρτηση σε ιστότοπο που πρόσκειται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, θα ακολουθήσει αργότερα αναλυτικό κείμενο, που θα ενημερώνει για τους ακριβούς λόγους της παρέμβασης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.