ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ιράκ: Ανεύρεση ομαδικού τάφου από εκτελεσθέντες του ISIS – Βαρβαρότητα δίχως όρια (φωτό)

Ιράκ: Ανεύρεση ομαδικού τάφου από εκτελεσθέντες του ISIS – Βαρβαρότητα δίχως όρια (φωτό)

Με τη συνεχή απελευθέρωση ιρακινών εδαφών,τα κυβερνητικά στρατεύματα έρχονται αντιμέτωπα με τη βαρβαρότητα που άφησαν πίσω τους οι ισλαμιστές. Ακολούθως, ανακάλυψαν έναν ομαδικό τάφο με νεκρούς στρατιώτες και αστυνομικούς που είχαν εκτελεστεί από το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) νότια της πόλης Χαουίτζα, νοτιοδυτικά της πόλης του Κιρκούκ.

Όπως ανακοίνωσαν οι Μονάδες Λαϊκής Κινητοποίησης του Ιράκ (Αλ Χασχντ Αλ Σαάμπι) τη Δευτέρα, «η τέταρτη ταξιαρχία των Μονάδων Λαϊκής Κινητοποίησης και η Ομοσπονδιακή Αστυνομία βρήκαν έναν ομαδικό τάφο που περιείχε τις σορούς αστυνομικών και στρατιωτών στο απελευθερωμένο χωριό Αλ Θερμπάν».

Το χωριό απελευθερώθηκε από τις ιρακινές δυνάμεις τη Δευτέρα.

Η Χαουίτζα, τελευταίος θύλακας της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στην επαρχία του Κιρκούκ στο βόρειο Ιράκ, καταλήφθηκε από τους ισλαμιστές στα μέσα του 2014.

Δείτε τη φωτογραφία:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.