ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Su-35 για τα ΗΑΕ: Έντονο το ενδιαφέρον από τα Εμιράτα για την αγορά του ρωσικού μαχητικού 4++ γενιάς (βίντεο)

Su-35 για τα ΗΑΕ: Έντονο το ενδιαφέρον από τα Εμιράτα για την αγορά του ρωσικού μαχητικού 4++ γενιάς  (βίντεο)

«Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θέλουν να αγοράσουν πάνω από μια μοίρα προχωρημένων μαχητικών αεροσκαφών Sukhoi Su-35 από τη Ρωσία και η σύμβαση μπορεί να υπογραφεί μέχρι το τέλος του 2017» είπε μια πηγή την Πέμπτη στο ρώσικο πρακτορείο ειδήσεων TASS.

«Θέλουν πολλά, πάνω από μια μοίρα αλλά ο ακριβής αριθμός θα καθοριστεί κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων που μπορεί να λάβουν χωρά τον Νοέμβριο κατά την διάρκεια ενός αεροπορικού σόου στο Ντουμπάι», είπε η πηγή.

«Η σχετική σύμβαση μπορεί να υπογραφεί μέχρι το τέλος του έτους εάν οι διαπραγματευθείς είναι επιτυχείς», προσέθεσε με το TASS να υπογραμμίζει ότι ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση αυτής της πληροφορίας.

Μια μοίρα είναι μια τακτική μονάδα Αεροπορίας η οποία αποτελείται από σχηματισμούς, πτέρυγες και προσωπικό συντήρησης αεροσκαφών.

Μια μοίρα μαχητικών στην ρωσική Αεροπορία αποτελείται από 12 αεροσκάφη άλλα ο ακριβής αριθμός εξαρτάται από τον τύπο της ιπτάμενης μοίρας.

Το Su-35 είναι ένα μαχητικό αεροσκάφος ρώσικης κατασκευής 4++ γενιάς πολλαπλών ρόλων εξαιρετικά ευέλικτο εξοπλισμένο με ραντάρ AESA και ακροφύσια κατευθυνόμενης ώσης.

Μπορεί να αναπτύξει ταχύτητες έως και 2.500 χλμ./ ώρα και μπορεί να πετάξει σε αποστάσεις έως και 3.400 χλμ. και ακτίνα αποστολής τα 1.600 χλμ..

Το μαχητικό αεροσκάφος είναι εξοπλισμένο με ένα πυροβόλο των 30 χλστ. και διαθέτει 12 σημεία ανάρτησης εξωτερικού φορτίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.