ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το PKK στην αντεπίθεση: Δείτε τη έφοδο των Κούρδων μαχητών σε οχυρωμένη θέση Τούρκων στρατιωτών (βίντεο)

Το PKK στην αντεπίθεση: Δείτε τη έφοδο των Κούρδων μαχητών σε οχυρωμένη θέση Τούρκων στρατιωτών (βίντεο)

Το PKK φαίνεται πως περνάει στην αντεπίθεση, προσπαθώντας να προξενήσει όσο το δυνατόν περισσότερες ζημιές στον Τουρκικό στρατό, μιας και έχει εξαπολύσει δεκάδες επιθέσεις σε οχυρές θέσεις, των Τούρκων, ανά τις νοτιοανατολικές επαρχίες της χώρας.

Ειδικότερα, το διαδικτυακό κανάλι των Κούρδων ανταρτών του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK), το Gerîla TV, έδωσε νέο βίντεο στη δημοσιότητα από φονική επίθεση που εξαπέλυσαν σε τουρκική θέση.

Η επίθεση που θα παρακολουθήσετε πραγματοποιήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου στον λόφο Πετρούτ, στην ύπαιθρο της επαρχίας Χακάρι στη νοτιοανατολική Τουρκία (τουρκοκρατούμενο Κουρδιστάν).

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου των Κούρδων ανταρτών, την επίθεση στην τουρκική θέση στον λόφο Πετρούτ πραγματοποίησαν κυρίως γυναίκες αντάρτισσες. Να σημειωθεί ότι χτύπησαν τους Τούρκους μέσα στο καταμεσήμερο, στις 13.30.

Οι Κούρδοι και οι Κούρδισσες χτύπησαν τους Τούρκους με ρουκέτες κι άλλα εκρηκτικά με αποτέλεσμα η κατασκήνωσή τους στην κορυφή του λόφου να πάρει φωτιά.

Σκοτώθηκαν επτά Τούρκοι στρατιώτες, ενώ το τουρκικό επιτελείο στρατού, προσπαθώντας να σώσει τη ντροπή του, ανακοίνωσε πως σκοτώθηκε μόνο ένας.

Όπως θα δείτε στο βίντεο και αυτό έχει ένα ενδιαφέρον, οι Κούρδοι πλησίασαν μέσα στο καταμεσήμερο τις τουρκικές θέσεις δίχως να γίνουν αντιληπτοί από τους Τούρκους, αν και φύλαγαν σκοπιά.

Μόλις οι Κούρδοι χτύπησαν τη θέση άρχισαν να αλαλάζουν πολεμικές ιαχές, οι οποίες προφανώς και συντέλεσαν στον τρόμο των Τούρκων στρατιωτών, που από ό,τι φαίνεται δεν κατάφεραν να απαντήσουν.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.