Τελικά, ποιος είναι ο «κερατάς» των Βρυξελλών;

Εικονική κατάρριψη τουρκικού F-4E 2020 Terminator από ελληνικό SHORAD OSA-AKM (βίντεο)

Εικονική κατάρριψη τουρκικού F-4E 2020 Terminator από ελληνικό SHORAD OSA-AKM (βίντεο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ας κρατήσουμε αυτές τις εικόνες στο μυαλό και την ψυχή μας γιατί σε λίγα χρόνια τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά με τις αποφάσεις που λαμβάνουν (ή συνηθέστερα που ΔΕΝ λαμβάνουν) οι υπεύθυνοι για την άμυνα και στην ασφάλεια της χώρας.

Ενα βίντεο που είχε φέρει στην δημοσιότητα το 2012 το pronews.gr από εγκλωβισμό τουρκικού F-4E 2020 Terminator από ρωσικής κατασκευής α/α σύστημα SHORAD, OSA-AKM ή SA-8b Gecko κατά τον ΝΑΤΟΪκό κωδικό, σε νησί του Αιγαίου κατά την διάρκεια τουρκικής παραβίασης του ΕΕΧ.

Τα ρωσικά αντιαεροπορικά, αν και πλέον είναι παλιά (κατασκευής 1980 και τα παραλάβαμε από την Ανατολική Γερμανία το 1992) και δεν προβλέπεται η αντικατάστασή τους στο ορατό μέλλον, εν τούτοις προβλέπεται να αντιμετωπίσουν τα τουρκικά stealth μαχητικά F-35Α τα οποία θα ξεκινήσουν να παραδίδονται σε έξι μήνες στην τουρκική Αεροπορία.

Ο Θεός να βοηθήσει τους ηρωικούς χειριστές των ελληνικών OSA AKM…

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.