ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα φρεγάτα στέλνει η Ρωσία στη Μεσόγειο – Ενισχύει τις δυνάμεις της ανοικτά των συριακών ακτών

Νέα φρεγάτα στέλνει η Ρωσία στη Μεσόγειο – Ενισχύει τις δυνάμεις της ανοικτά των συριακών ακτών

Η Ρωσία ανακοίνωσε πως ανέπτυξε τη νέα της φρεγάτα με πυραύλους κρουζ Kalibr στη Μεσόγειο.

«Η φρεγάτα Ναύαρχος Μακάροφ του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας εγκατέλειψε τη (ναυτική βάση) της Σεβαστούπολης με κατεύθυνση τα στενά της Μαύρης Θάλασσας. Το πλοίο θα επιχειρεί στο πλαίσιο της υφιστάμενης δύναμης του ρωσικού στόλου στη Μεσόγειο», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε τον Μάιο πως ρωσικά στρατιωτικά πλοία με πυραύλους κρουζ Kalibr θα βρίσκονται σε μόνιμη ετοιμότητα στη Μεσόγειο προκειμένου να αντιμετωπίσουν την τρομοκρατική απειλή στη Συρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εφημερίδα Izvestia ανέφερε τον Αύγουστο πως η Ρωσία έχει συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη ναυτική ομάδα της στη Μεσόγειο από το 2015, περιλαμβανομένων 10 πλοίων, τα περισσότερα από τα οποία φέρουν πυραύλους κρουζ Kalibr. Πρόκειται να αναπτυχθούν και άλλα πλοία, ανέφερε η εφημερίδα, ενώ έχουν αναπτυχθεί επίσης δύο υποβρύχια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.