ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Βρέθηκε και άλλη βελόνα σε συσκευασία με φράουλες στη Νέα Ζηλανδία

Βρέθηκε και άλλη βελόνα σε συσκευασία με φράουλες στη Νέα Ζηλανδία

Μια βελόνα βρέθηκε μέσα σε συσκευασία με φράουλες που πωλούνταν σε σούπερ μάρκετ της Νέας Ζηλανδίας, το δεύτερο τέτοιο περιστατικό που σημειώνεται τους τελευταίους μήνες.

Οι φράουλες αγοράστηκαν σε ένα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Fresh Choice στην πόλη Τζεραλντίν στο Νότιο Νησί.

Το περιστατικό σημειώνεται έπειτα από τα περίπου 200 τέτοια κρούσματα που είχαν καταγραφεί στην Αυστραλία και τα οποία οδήγησαν στη σύλλυψη μιας γυναίκας.

Δεν είναι ακόμη γνωστό αν η συσκευασία με τις φράουλες που αγοράστηκαν το πρωί του Σαββάτου ήταν εγχώριας παραγωγής ή είχε εισαχθεί από την Αυστραλία.

Το πρόσωπο που βρήκε την βελόνα δεν υπέστη τραυματισμό, όπως έγινε γνωστό, αλλά το κατάστημα απέσυρε όλες τις συσκευασίες από τα ράφια του “προληπτικά”.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου μια βελόνα είχε βρεθεί σε συσκευασία με φράουλες στη Νέα Ζηλανδία που είχαν εισαχθεί από την Αυστραλία.

Οι δύο μεγαλύτεροι διανομείς τροφίμων της χώρας -οι Countdown και Foodstuffs- είχαν ανακοινώσει τότε ότι σταματούν την εισαγωγή φραουλών από την Αυστραλία εξαιτίας των κρουσμάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκατοντάδες συσκευασίες είχαν αποσυρθεί τότε από τα ράφια αυστραλιανών καταστημάτων. Ωστόσο κάποιες καταγγελίες αποδείχτηκε ότι ήταν φάρσες. Μια Αυστραλή, η Μάι Ου Τριν, η οποία κατηγορείται ότι τοποθέτησε τις βελόνες μέσα στις φράουλες, συνελήφθη στις αρχές του μήνα. Η γυναίκα αυτή εργαζόταν ως επιστάτρια σε φυτεία με φράουλες βόρεια του Μπρισμπέιν και αν κριθεί ένοχη αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 15 ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.