ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Εκδικάσθηκε η προσφυγή για το δικαίωμα ψήφου Ελλήνων του εξωτερικού στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών

Εκδικάσθηκε η προσφυγή για το δικαίωμα ψήφου Ελλήνων του εξωτερικού στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών

Στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών εκδικάσθηκε η προσφυγή για το δικαίωμα ψήφου Ελλήνων του εξωτερικού να ψηφίζουν απο όπου διαμένουν.

Η απόφαση που πρόκειται να δικαιώνει τους προσφεύγοντες προωθείται μετά την έφεση του δημοσίου στο Διοικητικό Εφετείο και ακολούθως στο Συμβούλιο της Επικράτειας.

Στόχος ένας και μοναδικός η ψήφιση νόμου απο την Ελληνική Βουλή με 200 ψηφους για την αυτονόητη εφαρμογή του άρθρου 51 παράγραφος τέσσερα του Συντάγματος,που όμως εκκρεμεί απο το ετος 1975..

Πέραν των εναγόντων 50.000 Ελληνόπουλα που ξενιτεύτηκαν μετά την οικονομική κρίση το απαιτούν ψηφίζοντας,ας ληφθεί υπόψη απο τους κωφεύοντες πολιτικούς..

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μαρία- Μαγδαληνη Τσίπρα Δικηγόρος υπερασπίζεται το δίκαιο αίτημα με δικη της δαπάνη την προσφυγή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.