ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Κρήτη: Ύβρεις προς τον Αρχιεπίσκοπο στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα (φωτο)

Κρήτη: Ύβρεις προς τον Αρχιεπίσκοπο στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα (φωτο)

Επεισόδια για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα σημειώθηκαν το Σάββατο και έξω από το Ναό του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο Κρήτης. Έπειτα από το τέλος του μνημόσυνου του ομογενούς επικράτησε ένταση από αντιεξουσιαστές που αντιδρούσαν, με απολογισμό τουλάχιστον μια προσαγωγή, και ένα αστυνομικό τραυματία.

Αστυνομικές δυνάμεις συνόδευαν ομάδα ατόμων που βγήκε από την εκκλησία για να αποφευχθεί θερμό τετ α τετ ανάμεσα στις δύο αντίπαλες πλευρές με ομάδα των ΜΑΤ ήταν παρατεταγμένη μπροστά από τους αντιεξουαστές.

Υπήρξε μικροσυμπλοκή, και το κλίμα φορτίστηκε όταν μία γυναίκα χτύπησε έναν από τους επικεφαλής αστυνομικούς που ήταν ντυμένος με πολιτικά ρούχα.

Λίγα λεπτά αργότερα από το χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού βγήκε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, που κατευθύνθηκε προς τους συγκεντρωμένους αντιεξουσιαστές προκειμένου να τους εξηγήσει ότι η εκκλησία δεν έχει θέση σε τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, επικράτησε ένταση και υπήρξε προπηλακισμός ακόμη και στο πρόσωπο του αρχιεπισκόπου Κρήτης όπου αποχώρησε πεζός, εισπράττοντας όμως ύβρεις από τους συγκεντρωμένους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.