ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πάντως εμείς τα μανιτάρια τα προτιμούμε «σοτέ» και όχι πυρηνικά!

Ρ.Τ.Ερντογάν για Eurovision: «Απειλεί τις οικογενειακές αξίες – Πολιτικές εξαφάνισης του φύλου»

«Καταλαβαίνουμε καλύτερα πόσο καλή απόφαση λάβαμε κρατώντας την Τουρκία μακριά από αυτό το αίσχος, τα τελευταία 12 χρόνια» αναφέρει

Ρ.Τ.Ερντογάν για Eurovision: «Απειλεί τις οικογενειακές αξίες – Πολιτικές εξαφάνισης του φύλου»

Για το διαγωνισμό της Eurovision, από τον οποίο απέχει εδώ και αρκετά χρόνια η Τουρκία, μίλησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αποτελεί «απειλή για τις οικογενειακές αξίες» και επιχειρεί να πετύχει την «εξουδετέρωση του φύλου».

Σε ό,τι αφορά την Eurovision ο Τούρκος πρόεδρος δείχνει να την έχει αξιολογήσει πολύ σωστά.

«Ένας από τους τομείς όπου η παγκόσμια επιβολή είναι πιο εμφανής, είναι οι πολιτικές εξαφάνισης του φύλου.

Γίναμε μάρτυρες για άλλη μια φορά, σε πόσο τραγικό σημείο έχει φτάσει αυτή η κατάσταση στον κόσμο. Στον διαγωνισμό της Eurovision που πραγματοποιήθηκε είναι σαφές ότι οι παράξενοι χαρακτήρες που παρουσιάζονται στους νέους, ως πρότυπα υπό τη μάσκα της ελευθερίας, είναι οι «δούρειοι ίπποι» της κοινωνικής διαφθοράς.

Έχει γίνει σχεδόν αδύνατο σε τέτοιες διεθνείς εκδηλώσεις να συναντήσεις έναν κανονικό άνθρωπο από άποψη ντυσίματος, στάσης και δηλώσεων. Είναι πλέον αποδεκτό από όλους ότι αυτή είναι μια συνειδητή πολιτική.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Καταλαβαίνουμε καλύτερα πόσο καλή απόφαση λάβαμε κρατώντας την Τουρκία μακριά από αυτό το αίσχος, τα τελευταία 12 χρόνια. Θα συνεχίσουμε να παραμένουμε στην ίδια γραμμή.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.