ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στους 5 οι νεκροί από την επίθεση του εξτρεμιστή μουσουλμάνου στο Στρασβούργο – Υπέκυψε τραυματίας

Στους 5 οι νεκροί από την επίθεση του εξτρεμιστή μουσουλμάνου στο Στρασβούργο – Υπέκυψε τραυματίας

Υπέκυψε στα τραύματά του και πέμπτο θύμα της επίθεσης στο Στρασβούργο, ανακοίνωσε η εισαγγελία του Παρισιού και οι τοπικές αρχές.

«Ο αδελφός μου Μπάρτο Πέντρο Ορεντ-Νιτζιέλσκι μόλις μάς άφησε. Σας ευχαριστεί για την αγάπη σας και για την δύναμη που του δώσατε» έγραψε στο Facebook ο αδελφός του 36χρονου, κατοίκου του Στρασβούργου, που καταγόταν από το Κατοβίτσε της Πολωνίας.

Νωρίτερα, οι γαλλικές αρχές άφησαν ελεύθερα τέσσερα μέλη της οικογένειας του δράστη της επίθεσης, σύμφωνα με την εισαγγελία του Παρισιού. Ωστόσο οι αρχές αποφάσισαν να συνεχιστεί η προσωρινή κράτηση τριών άλλων μελών του κοντινού του περιβάλλοντος, σύμφωνα και πάλι με την εισαγγελία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η προσωρινή κράτηση τεσσάρων μελών της οικογένειας του Σερίφ Σεκάτ ήρθη απουσία μέχρι στιγμής στοιχείων που να τα ενοχοποιούν» διευκρίνισε η εισαγγελία, προσθέτοντας ότι πρόκειται για τους γονείς του και δύο από τους αδελφούς του, ορισμένοι από τους οποίους παρουσιάστηκαν μόνοι τους στις αρχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.