Η απάντηση της ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια: «Υπάρχουν τραυματίες αστυνομικοί»- Κανείς δεν λέει για τα χημικά (βίντεο-φωτο)

Η απάντηση της ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια: «Υπάρχουν τραυματίες αστυνομικοί»- Κανείς δεν λέει για τα χημικά (βίντεο-φωτο)

Οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. αντί να απομονώσουν τους 10-15 κουκουλοφόροι που δημιούργησαν τα επεισόδια επέλεξαν να προχωρήσουν σε εκτεταμένη χρήση χημικών με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κομφούζιο.

Η αστυνομία από την πλευρά της αρχικά κατεβάζει κατά πολύ τον αριθμό των συγκεντρωμένων λέγοντας πως είναι 100.000 στο Σύνταγμα, ενώ σε μία προσπάθεια να μαζέψει τα ασυμμάζευτα για τη χρήση χημικών από τα ΜΑΤ κάνει λόγο για επίθεση εναντίων της αστυνομίας.

Συγκεκριμένα πηγές της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν, χωρίς ωστόσο να λένε κουβέντα γιατί έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών σε ένα τόσο μεγάλο πλήθος κόσμου με κίνδυνο να ποδοπατηθούν άνθρωποι, αναφέρουν πως οι διαδηλωτές τους επιτέθηκαν. Αναφέρουν πως τα 10-15 άτομα τους επιτέθηκαν με πέτρες, λοστούς και φωτοβολίδες και από τις επιθέσεις τραυματίστηκαν αστυνομικοί.

Ενδεικτική της κατάσταση η παρακάτω εικόνα. Τα ΜΑΤ γεμάτα μπογιές κάνουν τείχος με τις ασπίδες και ένας εξ αυτών είναι έτοιμος να «ψεκάσει» με χημικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.