ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξεσπά ο πατερας της Ελένης Τοπαλούδη: «Επιτέλους βγείτε να μιλήσετε- Υπάρχει ένα απόστημα που πρέπει να σπάσει»

Ξεσπά ο πατερας της Ελένης Τοπαλούδη: «Επιτέλους βγείτε να μιλήσετε- Υπάρχει ένα απόστημα που πρέπει να σπάσει»

Έκκληση στους γονείς και τα κορίτσια τους, που ενδεχομένως υπέστησαν τα ίδια κατά την παραμονή τους στη Ρόδο, να βγουν και να μιλήσουν, απηύθυνε, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης, μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ.

«Πριν συμβεί ότι τραγικό συνέβη στην κόρη μας είχα καταγγείλει ότι υπάρχει στη Ρόδο ένα κύκλωμα που βιάζει και εκβιάζει νεαρά κορίτσια» αποκάλυψε ο Γιάννης Τοπαλούδης.

«Υπάρχει ένα απόστημα στη Ρόδο που πρέπει να σπάσει» τόνισε, ο πατέρας της φοιτήτριας που βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια δύο νεαρών, στη Ρόδο.

«Όχι μόνο αυτοί οι τρεις που είναι προφυλακισμένοι, αλλά όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτό το κύκλωμα πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για να αναπαυθεί η ψυχούλα της κόρης μας,» είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Παρακαλώ τους γονείς και τα κορίτσια τους που ενδεχομένως υπέστησαν τα ίδια κατά την παραμονή τους στη Ρόδο να βγουν και να μιλήσουν» ζήτησε ο πατέρας της Ελένης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.